Search

Политика приватности

Политика приватности

Ко смо ми?

„УКИЈЕВА ЧОКОЛАДНА БАЈКА“

Адреса наше веб странице је: https://ukijevacokoladnabajka.com.

Које личне податке прикупљамо и зашто их прикупљамо?

Коментари

Када посjетиоци оставе коментаре на веб локацији, прикупљамо податке приказане у обрасцу за коментаре, као и IP адресу и низ корисничких агената прегледача за помоћ у откривању нежељене поште.

Анонимизирани низ створен од ваше адресе е-поште (који се назива и hash) може се пружити услузи Gravatar да би се видjело да ли га користите. Политика приватности услуге Gravatar доступна је овдjе: https://automattic.com/privacy/. Након одобрења вашег коментара, ваша профилна слика је видљива јавности у контексту вашег коментара.

Медији

Ако отпремате слике на веб локацију, избегавајте отпремање слика са уграђеним подацима о локацији (EXIF GPS). Посjетиоци веб странице могу да преузму и извуку било које податке о локацији са слика на веб локацији.

Обрасци за контакт

Колачићи (Cookies)

Ако оставите коментар на нашој веб локацији, можете се одлучити да своје име, адресу е-поште и веб локацију сачувате у колачићима. Ово је за вашу удобност, тако да не морате поново да попуњавате своје податке када оставите нови коментар. Ови колачићи ће трајати годину дана.

Ако посjетите нашу страницу за пријаву, поставићемо привремени колачић да бисмо утврдили да ли ваш прегледач прихвата колачиће. Овај колачић (cookies) не садржи личне податке и одбацује се када затворите прегледач.

Када се пријавите, поставићемо и неколико колачића да сачувамо ваше податке за пријаву и изборе на екрану. Колачићи за пријаву трају два дана, а колачићи са опцијама екрана трају годину дана. Ако одаберете „Запамти ме“, пријава ће трајати две недеље. Ако се одјавите са налога, колачићи за пријаву ће бити уклоњени.

Ако уредите или објавите чланак, додатни колачић ће бити сачуван у вашем прегледачу. Овај колачић не садржи личне податке и једноставно указује на ИД поста чланка који сте управо уредили. Истиче након 1 дана.

Уграђени садржај са других веб локација

Чланци на овој веб локацији могу садржати уграђени садржај (нпр. Видео снимке, слике, чланке итд.). Уграђени садржај са других веб локација понаша се на потпуно исти начин као да је посjетилац посетио другу веб локацију.

Ове веб странице могу да прикупљају податке о вама, користе колачиће, уграђују додатно праћење треће стране и надгледају вашу интеракцију са тим уграђеним садржајем, укључујући праћење ваше интеракције са уграђеним садржајем ако имате налог и пријављени сте на тој веб локацији.

Аналитика

С ким диjелимо ваше податке?

Ако затражите ресетовање лозинке, ваша IP адреса ће бити наведена у е-поруци за ресетовање.

Колико дуго задржавамо ваше податке?

Ако оставите коментар, коментар и његови метаподаци задржавају се на неодређено време. То је тако да можемо аутоматски препознати и одобрити све даље коментаре, умjесто да их држимо у реду за модерирање.

За кориснике који се региструју на нашој веб локацији (ако их има), такође чувамо личне податке које дају у свом корисничком профилу. Сви корисници могу да виде, измjене или избришу своје личне податке у било ком тренутку (осим што не могу да промене корисничко име). Администратори веб локација такође могу да виде и уреде те информације.

Каква права имате на своје податке?

Ако имате налог на овој веб локацији или сте оставили коментаре, можете затражити примање извезене датотеке личних података које посjедујемо о вама, укључујући све податке које сте нам доставили. Такође можете захтjевати да избришемо све личне податке које имамо о вама. Ово не укључује податке које смо дужни да чувамо у административне, правне или безбjедносне сврхе.

Коментари посетилаца могу се провjерити путем аутоматизоване услуге откривања нежељене поште.